25è Aniversari

Els actes del 25è aniversari, malgrat celebrar-se amb dos anys de retard respecte a la data de coincidència, l’any 1984, significaran un revulsiu i un fort impuls per la Penya. Després de mantenir la flama viva sota la presidència d’Àngel Obiol i Ricard Rebull, un nou equip presidit per Jordi Monllau donarà un fort impuls a les activitats de la penya coincidint amb els actes de la celebració del 25è aniversari.

Durant tot aquell any 1986 es van realitzar diferents actes i activitats per celebrar el 25è aniversari de la Penya, que culminaren amb una gran festa el 13 de setembre. Alguns dels actes van ser, una xerrada col·loqui del vicepresident Nicolau Casaus en el marc de la setmana cultural de l’Institut Ramon Berenguer IV i la projecció d’un vídeo de la història del Barça, i l’entrenament dirigit pel senyor Berenguer, tècnic del juvenil del Barça de bàsquet amb infantils i juniors del CB Amposta. També es van disputar dos partits destacats: el de festes majors entre els veterans del FC Barcelona i l’associació de veterans de Bàsquet d’Amposta (AVBA) i l’amistós entre el CF Amposta Atl. I el FC Barcelona de 3a divisió.

El 13 de setembre del 1986, dia que culminaren els actes del 25è aniversari, començà a primera hora del matí en la rebuda a la seu de la penya del vicepresident del FC Barcelona, Nicolau Casaus, per la junta de la Penya. Gran quantitat de socis es van concentrar al carrer del pont, davant de la seu de la Penya, i acompanyaren a la comitiva fins a l’ajuntament on es va fer l’acte institucional per part de les autoritats locals. En acabar, es va celebrar una missa commemorativa a l’església arxiprestal on es va beneir la senyera, actuant de padrins el mateix Casaus i Mari Carmen Panisello. Van seguir els actes una ballada de sardanes a la plaça de l’Ajuntament i en acabar va tenir lloc un dinar de germanor entre tots els aficionats blaugrana.